COPYRIGHT

Op de website verschijnt het volgende: © 2016 – Verrekijkers Magazine – naam van de auteur.

Bij het colofon in de gedrukte versie is het volgende te lezen: © 2016 – Verrekijkers Magazine.

Dit betekent dat elke journalist die in opdracht van Verrekijkers Magazine schrijft, enkel vanuit Verrekijkers Magazine mag publiceren. Indien de schrijver het artikel via een andere medium wilt publiceren, mag dat mits vermelding van © 2016 – Verrekijkers Magazine – naam van de auteur.

Indien een ander medium een artikel, dat geschreven is in opdracht van Verrekijkers Magazine, wilt overnemen, mag dat, graag zelfs, maar dan wordt er het volgende vermeld bij deze publicatie: © 2016 – Verrekijkers Magazine – naam van de auteur.

De journalist is vrij om zijn artikel, geschreven in opdracht van Verrekijkers Magazine, op te nemen in een persoonlijke portfolio. De auteur mag ook zijn artikel(s), geschreven in opdracht van Verrekijkers Magazine, publiceren op persoonlijke blogs en andere persoonlijke platformen, mits vermelding in opdracht van Verrekijkers Magazine.

Hetzelfde geldt voor ontwerpen, logo’s, afbeeldingen, illustraties van de vormgeving en ander beeldmateriaal zoals foto’s.

Indien de wens bestaat persoonlijke artikelen (inclusief beeldmateriaal) te delen zonder © 2016 – Verrekijkers Magazine – naam van de auteur te vermelden, kan dat in overleg met het bestuur en de hoofdredactie.